Contact
info@rijschoolgul.nl
06 42 16 66 74
Hoofdkantoor
Haags Kwartier 55,
2491 BM Den Haag
Oefenterrein
Tiber 102,
2491 BL Den Haag

Motorrijschool Den Haag

START MORGEN AL MET JE PROEFLES

4.8

Gebaseerd op 279
Google reviews

Motorrijles in Den Haag?

Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst!

Motorrijles in Den Haag nemen? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst! Wij bieden zowel motorrijlessen als autorijlessen aan. Wij beschikken over een eigen oefenterrein waar jij jouw eerste motorrijlessen op kunt volgen. Zo maak je in een veilige setting een start met jouw rijopleiding tot motorrijder. Zonder afleidende factoren zoals auto’s en ander verkeer kun je je geheel richten op het besturen van je motor. Wij beschikken over het meest uitgebreide aanbod motorrijlessen in de regio. Wil jij ook leren motorrijden? Maak dan meteen een afspraak voor je eerste motorrijles in Den Haag of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod en onze unieke voordelen.

0+
GESLAAGDE MOTORLEERLINGEN
0+
GESLAAGDE AUTO LEERLINGEN
0+
JAAR
ERVARING

// Motorrijschool GUL

Proefles - Motorrijschool Den Haag

Ben jij benieuwd hoe het écht voelt om motor te rijden? Meld je dan aan voor een proefles bij onze motorrijschool in Den Haag. Tijdens deze proefles, zetten wij een motor voor jou klaar en eventuele materialen (denk aan een helm en beschermende kleding). Het enige wat jij hoeft te doen is aanmelden via het onderstaande formulier. Wanneer wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen onze medewerkers contact met jou op.

// Motorrijschool GUL

Gegarandeerd een hogere slagingskans!

Wanneer het warm buiten is, is er niks zo lekker als touren op jouw motor. In de meeste gevallen willen leerlingen die kiezen voor rijschool GUL, snel hun motorrijbewijs in de pocket hebben. Tegenwoordig heb jij genoeg keuze uit motorrijscholen in Den Haag, maar wil jij snel je motorrijbewijs behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij onze motorrijschool in Den Haag bieden wij gegarandeerd, een hogere slagingskans. Doordat wij beschikken over een eigen terrein, kunnen wij goed zien hoe de leerling de motor bestuurt.
Zo kunnen onze instructeurs jou snel wijzen op de punten die je goed uitvoert en ook de punten waar je nog aan moet gaan werken. Wil jij snel jouw motorrijbewijs behalen? Neem direct contact met ons op.

EIGEN AVB OEFENING

Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

4-DAAGSE AVB CURSUS

Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

KLEDINGRUIMTE

Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

SNEL & VOORDELIG

JE RIJBEWIJS!

Door ons unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen! Je rijbewijs halen kan bij ons al binnen 4 weken

BETAALGEMAK

Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. Hier komen geen extra kosten bij kijken!

EIGEN OEFENTERREIN

Door ons unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen! Daarnaast kan je de handelingen van de motor ongestoord onder de knie krijgen op dit terrein.

SNEL JE RIJBEWIJS!

Je rijbewijs halen kan bij ons al binnen 4 weken! Zo kan jij binnen een maand al genieten een ritje op je eigen motor. Liever geen druk op de ketel en doe je er graag wat langer over? ook geen probleem!

Wij streven naar prestatie

Bij onze motorrijschool in Den Haag, leggen wij de focus op prestatie en plezier. Het is belangrijk om plezier te hebben tijdens de motorrijlessen. Naast plezier, vinden wij het ook erg belangrijk dat jij goed presteert. Presteer jij goed en ben jij een geboren Valentino Rossi? Dan betaal je minder geld. Bij ons kun je verschillende pakketten afnemen om motorrijlessen te volgen, maar blijkt dat jij minder rijlessen nodig hebt? Dan krijg je natuurlijk dat gedeelte weer teruggeboekt.

Motorrijschool GUL

Start vandaag nog met motorrijlessen.

Meld je aan voor een proefles💪

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
 • - maak een keuze -
 • Autorijles
 • Autorijles (automaat)
 • Motorrijles
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

GIRLPOWERrr💪

Motorrijlessen ook voor dames

Speel video af
Speel video af

// Motorrijschool GUL

Contact

Heb je vragen over onze motorrijschool in Den Haag? Of andere vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-42166674 of stuur een e-mail naar info@rijschoolgul.nl. Wij helpen je graag verder. Ook beschikt rijschool GUL over een eigen locatie waar je altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag.

EIGEN AVB OEFENING

Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

4-DAAGSE AVB CURSUS

Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

KLEDINGRUIMTE

Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

Aanbod motorrijschool in Den Haag

Wil je motorrijles in Den Haag nemen, dan kun je bij onze motorrijschool kiezen uit motorrijlessen voor onderstaande niveaus: 

A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)

Je gaat samen met jouw instructeur op pad met een Honda CB650F of een Honda CB500F, wat stuk voor stuk prachtige motoren zijn. Tijdens je rijlessen bereiden we je voor op jouw algemene voertuigbeheersing (AVB) en op jouw praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Je krijgt enkel les van ervaren, gecertificeerde en goed getrainde instructeurs. Zo ben je verzekerd van optimale begeleiding op jouw weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Bij Rijschool GUL betaal je nooit teveel voor jouw motorrijlessen. Je kunt bij ons kiezen uit lessen van 60, 90 of 120 minuten. Tevens is het mogelijk om speciale examentrainingen bij ons te volgen zonder extra bijkomende kosten. 

De voordelen van onze motorrijschool

Kies je in Den Haag voor onze motorrijschool, dan kun je bij ons altijd op meer voordelen dan bij andere motorrijscholen rekenen. Zo zal je bij ons niet alleen snel slagen, maar kun je ook rekenen op de volgende punten:

 • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
 • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
 • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
 • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
 • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
 • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
 • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

Motorrijlessen in Den Haag? Meld je nu aan bij Motorrijschool GUL

Wil je in Den Haag motorrijlessen nemen? Meld je dan meteen aan bij Motorrijschool GUL! Je kunt ons bellen via 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Jouw motorrijbewijs heb je straks snel gehaald met behulp van de ervaren instructeurs van onze motorrijschool nabij Den Haag!